Forvent det beste

Se mer
/

Vi lytter til våre kunder. Vi tror at god kommunikasjon er avgjørende for å kunne tilby best mulig rådgivning og dekke våre kunders behov.

Når du handler med YX Smøreolje møter du mennesker som vil deg og din bedrift det beste. Du kan stole på oss når du møter våre tekniske eksperter, snakker med vårt kundesenter, bruker vår nettløsing eller handler hos våre forhandlere. 


Geniunt interesserte.

Vi er genuint interessert i kundens hverdag og er stolte av fagfeltet vårt. Vi jobber kontiunerlig med å utvikle vår kompetanse og styrke våre relasjoner. 

Texaco

Egen smøreoljefabrikk 

De aller fleste av Texaco produktene våre produseres på fabrikken vår, Scanlube, i Gøteborg. Scanlube har siden 1991 vært kvalitetssertifisert med ISO 9001 og miljøsertifisert i henhold til ISO 14001 siden 2004.

Sertifisering

 

  Kvalitetssikringssystemet

YX Smøreolje AS har et kvalitetsstyringssystem som er i overensstemmelse med standarden DS/EN ISO 9001:2015.

Hent sertifikat NO Hent sertifikat ENG

  Miljøstyringssystem

Vårt miljøstyringssystem er i samsvar med standarden SS-EN ISO 14001: 2015

Hent sertifikat NO Hent sertifikat ENG

  Grønt Punkt – Vi tar ansvar!

Vi tar miljøansvar og er medlem av Grønt Punkt. Grønt Punkt Norge AS sikrer og administrerer finansiering av returordningene for plast-, metall-, og glassemballasje, emballasjekartong, drikkekartong og bølgepapp.

I tillegg drifter Grønt Punkt Norge AS innsamling og gjenvinning av plastemballasje, emballasjekartong og drikkekartong på vegne av Plastretur AS og Norsk Returkartong AS.

Hent sertifikat NO

Har du spørsmål?

Kontakt oss gjerne på mail, chat eller telefon.