YX Smøreolje - kvalitetsprodukter fra Texaco, Chevron, Panolin og Anderol

 

Vi har vårt eget kundeservice: Du treffer en kompetetent person i telefonen med én gang

I YX Smøreolje arbeider vi kontinuerlig med å møte kundenes forventninger til både produkter og forsyningssikkerhet. Dette gjør vi ved å tilby de aller beste smøremidler fra Texaco, næringsmiddelregistrerte kvalitetsprodukter fra Anderol og miljøtilpassede oljer fra Panolin. Vi produserer Texaco smøremidler lokalt - i vår egen fabrikk i Sverige, og det bidrar til å sikre en stabil leveringsevne.

Alle produkter gjennomgår jevnlig tester for å sikre at kvaliteten opprettholdes. Kundenes krav er våre krav.
 

Rådgivning
For å sikre at kundene velger riktig smøreolje, stiller YX Smøreolje sine tekniske rådgivere til disposisjon. De vil bistå i å velge riktig smøremiddel for virksomheten din, enten den er industriell, auto transport, jordbruk eller fiske. Ved å få riktig råd kan en sikre kontinuerlig drift av maskinen.

Vi har vårt eget kundeservice: Du treffer en kompetetent person i telefonen med én gang

Sertifisering

YX Smøreolje er sertifisert med ISO 9001 og miljøsertifisert etter ISO 14001 som bevis på at vi gjør kontinuerlige forbedringer i kvalitet og miljø.

 

Kvalitetssikringssystemet
YX Smøreolje AS har et kvalitetsstyringssystem som er i overensstemmelse med standarden DS/EN ISO 9001:2015.
Last ned sertifikat: Norsk - English

 

Miljøstyringssystem
Vårt miljøstyringssystem er i samsvar med standarden SS-EN ISO 14001: 2015 
Last ned sertifikat: Norsk - English


 

Grønt Punkt – Vi tar ansvar!
Vi tar miljøansvar og er medlem av Grønt Punkt. Grønt Punkt Norge AS sikrer og administrerer finansiering av returordningene for plast-, metall-, og glassemballasje, emballasjekartong, drikkekartong og bølgepapp.

I tillegg drifter Grønt Punkt Norge AS innsamling og gjenvinning av plastemballasje, emballasjekartong og drikkekartong på vegne av Plastretur AS og Norsk Returkartong AS.
Last ned sertifikat: Norsk

MainTest
Eget laboratorium

YX Smøreolje er blant de få smøreoljeselskapene i Norden som tilbyr smøreoljeanalyser ved eget laboratorium. Vi analyserer alle typer smøreoljer, selv om det ikke er et Texaco produkt. Gjennom smøreoljeanalyse kan en få tidligere varsler om uregelmessigheter som kan forårsake maskinhavari.

Scanlube

De aller fleste av Texaco produktene våre produseres på fabrikken vår,  Scanlube, i Gøteborg. Scanlube har siden 1991 vært kvalitetssertifisert med ISO 9001 og miljøsertifisert i henhold til ISO 14001 siden 2004.

Les mer om Scanlube her

 

 

Samarbeidspartnere

olis

Island

kni

Grønland

as qls

Baltikum

Kjolur

Færøerne

finnoleum

Finland

chevron

Chevron

Vi er tilgjengelige på telefon 04210 / +47 95 05 96 18 og på e-post: olje@yx.no